over ons

Hi, mijn naam is Floor

Al van kinds af aan ben ik dagelijks aan het dansen. Eerst bij een leuke dansschool in het dorp waar ik ben opgegroeid en later ben ik doorgestroomd naar de vooropleiding. Voor mij was dansen, en ook dans maken, een manier om mezelf te kunnen uiten. Na de vooropleiding ben ik doorgegaan met de dansacademie. Het bleef super om mezelf te kunnen uiten door middel van dans, maar ik miste wel een stukje menselijkheid. Ik ben toen naast de dansopleiding ook de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlenen gaan doen.

Twee werelden kwamen voor mij op een perfecte manier samen.

Na een aantal jaren les te hebben gegeven, miste ik een plek waar alles samen kwam. Zo is in september 2021 dansschool Dance Floor geopend. Mijn doel is om binnen de dansschool te zorgen voor een veilige plek waar dans en jezelf kunnen zijn samen komen. Ongeacht je leeftijd, afkomst of dansniveau. Natuurlijk doe ik het niet alleen bij Dance Floor. Ik stel je graag voor aan mijn toffe team! 

Nadia van den Dungen Gronovius

PR en docent

 Jazz | Funky Jazz | Streetdance
2,5-16 jaar

Noa Mulder

evenementen coordinator en docent

 Kidsdance | Streetdance | Hiphop
2,5-18 jaar

Nadia Feijt

coach en coördinator wedstrijdteams

 DFCREW 
6-18 jaar

NoëMI LaANSTRA

docent

Modern Jazz | Jazz | Easy Flow
4-55+

Siobhan van Druten

docent

Jazz | Commercial Jazz | Dance Workout
8-21+

Debbie Leeftink

docent

 Streetdance 
12+

“De leerlingen worden meegenomen in de passie van de docent”

Dansschool Dance Floor is een allround dansschool gelegen in Barneveld, Voorthuizen en Muiderberg. Dance Floor biedt diverse lessen aan vanaf 2,5 jaar. De lessen zijn voor amateurs en semi-professionals. Ook dansers met een verstandelijke- of fysieke beperking zijn bij ons in Barneveld van harte welkom. Wij bieden lessen aan op leeftijd, afgestemd op niveau en doelgroep. 

Het docententeam bij dansschool Dance Floor bestaat uit MBO en HBO afgestudeerde danspedagogen die eveneens actief zijn in binnen- en buitenlandse dansproducties. Dance Floor legt hierdoor een duidelijk accent op kwaliteit van de lessen en leerlingen worden meegenomen in de passie van de docent.

Wat Dance Floor daarnaast biedt, is een omgeving waarin vertrouwen en veiligheid centraal staan.

We zijn ervan overtuigd dat er door middel van vertrouwen en veiligheid stappen gemaakt kunnen worden in het persoonlijke leerproces.
Naast wekelijkse lessen is het bij Dance Floor ook mogelijk om evenementen (zoals kinderfeestjes), privélessen en workshops te boeken. Ook helpen we je graag bij het maken van een openingsdans voor bijvoorbeeld een bruiloft. Klik hier voor meer informatie

‘Mijn dochter Jill (10) gaat met veel enthousiasme naar de danslessen van Dance Floor!

Ze volgt de hiphoplessen en doet mee aan de DFCREW. Floor weet haar uit te dagen om het beste uit Jill te halen. Ze weet haar passie voor het dansen over te brengen op haar leerlingen. En ze laat ieder leerling op zijn gemak voelen, geeft ze zelfvertrouwen en laat ze stralen!’

Moeder Jill

Volg ons op instagram

Dansschool Dance Floor

info@dansschooldancefloor.nl

+31(0)6 1111 0435

Postadres:
Minckelersstraat 164
1223LK Hilversum

KvK 68775253

Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden

Locatie Barneveld

Dans- en gymzaal de Lijster
Lijsterhof 8
3772 AA Barneveld

Locatie Voorthuizen

Ontmoetingscentrum de Eng
Rochetstraat 2

3781 CZ Voorthuizen

Locatie Muiderberg

De Rijver
Nienhuis Ruyskade 26
1399 HH Muiderberg

Neem contact op

6 + 12 =

Sponsoren van Dansschool Dance Floor

Administratie kantoor Johan Verlaan