Over ons

Dance Floor is een allround dansschool gelegen in Barneveld, Voorthuizen en Muiderberg. Dance Floor biedt diverse lessen aan in de leeftijd van 2,5-70+ jaar voor amateurs en semi-professionals. Ook dansers met een verstandelijke- of fysieke beperking zijn bij ons van harte welkom. 

Het docententeam bij Dance Floor bestaat uit HBO afgestudeerde danspedagogen die eveneens actief zijn in binnen- en buitenlandse dansproducties. Dance Floor legt hierdoor een duidelijk accent op kwaliteit van de lessen en leerlingen worden meegenomen in de passie van de docent. Wat Dance Floor daarnaast biedt, is een omgeving waarin vertrouwen en veiligheid centraal staan. We zijn ervan overtuigd dat er door middel van vertrouwen en veiligheid stappen gemaakt kunnen worden in het persoonlijke leerproces.

Naast wekelijkse lessen is het bij Dance Floor ook mogelijk om evenementen (zoals kinderfeestjes), privélessen en workshops te boeken. Ook helpen we je graag bij het maken van een openingsdans voor bijvoorbeeld een bruiloft. Via ons contactformulier kunt u hier aanvraag naar doen. Wij maken naar aanleiding van de aanvraag een prijs op maat.