Dansstijlen

Bekijk hier onze lesstijlen

Hieronder staat een overzicht van alle lesstijlen die wij aanbieden. Wil je meer weten over een dansstijl of ben je benieuwd naar de kledingvoorschriften die erbij horen? Klik dan op de meer info knop. Om een proefles aan te vragen kun je naar ons lesrooster gaan of op de knop gratis proefles klikken

Kleuterballet

Voor alle jonge dansers die een ballerina willen worden hebben wij de kleuterballet les. Al spelenderwijs ontdek je de fascinerende technieken van ballet.

Funky Jazz

Tijdens de funky jazz lessen focussen we ons op de uptempo kant van jazz. Veelal dansen we op top40 muziek en bewegen we snel.

Jazz

Er zijn verschillende vormen van jazz. Je hebt showjazz, afrojazz, lyrical jazz en nog veel meer. In deze les komt alles samen!

Modern jazz

Wordt deze dagen ook wel aangeduid als hedendaagse dans of theatrale dans. Er wordt vaak gebruik gemaakt van floorwork (bewegingen op de vloer) en trucjes of partner werkt.

Streetdance

Ontstaan op de straat en in clubs is streetdance een verzamelnaam voor verschillende dansstijlen. Tegenwoordig is streetdance vaak een onderdeel van de hiphop en funk dansstijlen

Hiphop

Een dansstijl die zich steeds blijft ontwikkeling met veel substijlen en foundations. Het leuke bij hiphop is dat iedereen zijn eigen versie kan ontwikkelen.

Dance Workout

Sporten wordt leuker met een Dance Workout! Op de maat van de muziek dansen we de kilo’s zo van ons lichaam en werken we aan kracht, conditie en muzikaliteit!

Boys Only!

Deze les is voor alle stoere jongens met energie! Tijdens deze les werk je aan techniek en kracht waarmee je eigen tricks kunt bedenken en uitvoeren.

Peuterdans

Al spelenderwijs wordt er door middel van een thema kennisgemaakt met muziek, verschillende lichaamsdelen en dansante vormen. Onze peuterdans les is alleen voor het kind en vindt zonder ouders plaats.

Kidsdance

Al jong kennismaken met de brede technieken van dans. In deze les komen verschillende stijlen samen aan bod. Plezier staat voorop en al spelenderwijs komen er verschillende danstechnieken aan bod. Deze les is perfect voor kinderen tussen de 3 en 5 jaar die nog niet weten welke stijlgerichte les ze willen gaan volgen.

Danslessen met extra aandacht

Voor alle dansers die niet mee kunnen komen in een reguliere groep hebben wij de danslessen met extra aandacht. Tijdens deze lessen komt een mix van dansstijlen aanbod en nemen we de tijd om er samen een toffe tijd van te maken.
UDO EDE DFCREW

DFCREWS

Onze negen hiphop wedstrijdteams hebben we samen de DFCREW genoemd. Om deel te kunnen nemen aan de hiphop teams dien je auditie te doen.

Dansschool Dance Floor

info@dansschooldancefloor.nl

+31(0)6 1111 0435

Postadres:
Minckelersstraat 164
1223LK Hilversum

KvK 68775253

Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden

Locatie Barneveld

Dans- en gymzaal de Lijster
Lijsterhof 8
3772 AA Barneveld

Locatie Voorthuizen

Ontmoetingscentrum de Eng
Rochetstraat 2

3781 CZ Voorthuizen

Locatie Muiderberg

De Rijver
Nienhuis Ruyskade 26
1399 HH Muiderberg

Neem contact op

5 + 8 =