Dance Workout

Uitleg over dance workout

Dansschool Dance Floor is een allround dansschool gelegen in Barneveld, Voorthuizen en Muiderberg. Dance Floor beidt diverse lessen aan vanaf 2,5 jaar. De lessen zijn voor amateurs en semi-professionals. Ook dansers met een verstandelijke- of fysieke beperking zijn bij ons in Barneveld van harte welkom. Wij bieden lessen aan op leeftijd, niveau en doelgroep.

Het docententeam bij dansschool Dance Floor bestaat uit MBO en HBO afgestudeerde danspedagogen die eveneens actief zijn in binnen- en buitenlandse dansproducties. Dance Floor legt hierdoor een duidelijk accent op kwaliteit van de lessen en leerlingen worden meegenomen in de passie van de docent.

Kledingvoorschriften

We zijn ervan overtuigd dat er door middel van vertrouwen en veiligheid stappen gemaakt kunnen worden in het persoonlijke leerproces.
Naast wekelijkse lessen is het bij Dance Floor ook mogelijk om evenementen (zoals kinderfeestjes), privélessen en workshops te boeken. Ook helpen we je graag bij het maken van een openingsdans voor bijvoorbeeld een bruiloft. Klik hier voor meer informatie

Siobhan van Druten

Docent Dance workout 

Woensdag 20.15-21.15 uur | Lijsterhof

‘Mijn dochter Jill (10) gaat met veel enthousiasme naar de danslessen van Dance Floor!

Ze volgt de hiphoplessen en doet mee aan de DFCREW. Floor weet haar uit te dagen om het beste uit Jill te halen. Ze weet haar passie voor het dansen over te brengen op haar leerlingen. En ze laat ieder leerling op zijn gemak voelen, geeft ze zelfvertrouwen en laat ze stralen!’

Moeder Jill

Dansschool Dance Floor

info@dansschooldancefloor.nl

+31(0)6 1111 0435

Postadres:
Minckelersstraat 164
1223LK Hilversum

KvK 68775253

Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden

Locatie Barneveld

Dans- en gymzaal de Lijster
Lijsterhof 8
3772 AA Barneveld

Locatie Voorthuizen

Ontmoetingscentrum de Eng
Rochetstraat 2

3781 CZ Voorthuizen

Locatie Muiderberg

De Rijver
Nienhuis Ruyskade 26
1399 HH Muiderberg

Neem contact op

8 + 15 =