Docenten

De docenten van Dansschool Dance Floor:

Floor van Woensel, geboren te Beverwijk in 1998, is een enthousiaste en vooruitstrevende dansdocente. Na twee dansvooropleidingen te hebben genoten is Floor afgestudeerd aan de bacheloropleiding docent dans van ArtEZ. Docent dans werd, met alle interesses die Floor heeft, niet gezien als een voor de hand liggende keuze. Wel werd het snel duidelijk dat zij graag met mensen werkt. Dans gebruikt ze daarbij als middel. Naast eindverantwoordelijke binnen Dance Floor geeft Floor ook op wekelijkse basis lessen. Centraal in haar lessen sta jij, als leerling!
Regilio heeft zijn dansopleiding genoten aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Zijn specialisaties zijn jazz, modern en lyricall jazz. Daarnaast verwerkt hij in zijn lessen invloeden vanuit de Yoga en Afrikaanse dans. Regilio was jarenlang vaste danser van dansgezelschap AYA van Wies Bloemen. Daarnaast is hij nog actief als danser, choreograaf en docent in binnen- en buitenlandse producties. Regilio's lessen staan voor een combinatie van fusion jazz; jazz met een stroom van moderne, krachtige en klassieke bewegingstechnieken.
Regilio Sedoc dansdocent bij dansschool dance floor
Regilio Sedoc
docent dans
Siobhan is ooit als klein kind begonnen in de jongste kinderklas o.l.v. wijlen Yvon Tomasoa. Vanuit haar passie voor de dans heeft zij zich in de loop der jaren ontwikkeld van leerling tot assistent en inmiddels tot dansdocent bij JDYT en sinds 2021 bij Dance Floor. Siobhan kent de dansschool dan ook als geen ander. Haar affiniteit ligt op het gebied van contemporary jazz. Vanuit haar afgeronde HBO-opleiding 2e graads docent Engels is Siobhan pedagogisch allround onderlegd en geeft zij zowel les aan de jongste kinderklassen, alsook aan tieners vanaf 12 jaar. Daarnaast is ze vaste invaldocent voor de volwassen en ouderen jazz klassen. Siobhan is een gedreven docente die onder begeleiding van wijlen Yvon Tomasoa en Xenia Tomasoa zich ontwikkeld heeft tot een danseres en docente met een geheel eigen stijl.
Siobhan van Druten - docent dans
Siobhan van Druten
docent dans
Noa Mulder
docent dans & administratief medwerker
Nadia heeft de dansopleiding in Arnhem gevolgd en geeft nu al een aantal jaar met veel enthousiasme les. Ze geeft les in verschillende dansstijlen en heeft veel ervaring in het trainen van hiphop wedstrijdteams, wat zij ook bij ons zal opstarten! Daarnaast geeft ze met veel plezier kidsdance, streetdance en hiphop op dinsdagavond.
nadia feijt docent bij dansschool dance floor
Nadia Feijt
docent dans & trainer demoteams
Mijn naam is Eva, en ik ben afgestudeerd aan docent dans op ArtEZ hogeschool voor de Kunsten in 2020. Sindsdien geef ik veel danslessen, maar heb ook in een toneelgezelschap gewerkt voor mensen met en zonder een beperking. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen een dansles kan volgen en zich welkom voelt in het dansveld. Niet iedereen is hetzelfde en kan hetzelfde, maar dat hoeft ook niet.
eva docent bij dansschool dance floor
Eva Boer
docent dans